• II AUDITORIUM GLOSA FEST
II AUDITORIUM GLOSA FEST - Amb Glosadors de Mallorca i Trobadors internacionals

Mayo 4, 2024

II AUDITORIUM GLOSA FEST

Amb Glosadors de Mallorca i Trobadors internacionals

L’Associació Cultural Glosadors de Mallorca i l’Auditorium de Palma organitzam el II Auditorium GlosaFest el proper dissabte dia 4 de maig de 2024 a les 18 h. És una oportunitat única de sentir i veure els millors improvisadors del món, enguany de Canàries i Cuba, enfrontant-se als glosadors mallorquins.

La glosa, la improvisació oral cantada, és un patrimoni de la Humanitat que hem de malavejar conservar i fer créixer, ja que la paraula és l’eix de l’enteniment, la controvèrsia i l’esperança.

Els Glosadors de Mallorca han demostrat la seva capacitat al llarg dels darrers trenta anys, i han anat creixent i enfortint l’art del combat de picat a través de la paraula, l’enginy, la ironia i la intel·ligència. S’han enfrontat als improvisadors millors del món (payadores de Brasil i Argentina, bertzolaris del País Basc, troveros de Múrcia, etc., i repentistes de Portugal o Itàlia) i aquest II Auditorium GlosaFest serà una nova oportunitat de viure un espectacle únic i irrepetible. I això no es pot contar: s’ha de viure!

II AUDITORIUM GLOSA FEST 18:00 25€
La venta de entradas por canales que no sean las Taquillas del Auditorium conllevan gasto de gestión.
Niños mayores de 3 años pagan butaca.
No compre entradas en páginas de reventas, pagará un precio mayor y no se garantiza la entrada al recinto.

Sala Magna

Festival

25€

Taquillas Auditorium (+34 971 734 735)

Click aquí